بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

کره شمالی موتور سوخت جامد پرقدرت برای موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد

کره شمالی موتور سوخت جامد پرقدرت برای موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد  واحد موشکی ارتش کره شمالی و مؤسسه تحقیقات مواد شیمیایی این کشور یک موتور پرقدرت سوخت جامد را که قرار است بر روی موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید (ICBM) نصب شود، مورد آزمایش قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، واحد موشکی ارتش کره شمالی و مؤسسه تحقیقات مواد شیمیایی این کشور روز قبل یک موتور پرقدرت سوخت جامد را که قرار است بر روی موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید (ICBM) نصب شود، در آزمایش زمینی به کار انداختند. کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی شخصاً در محل این آزمایش حضور داشت.

موتور پرقدرت سوخت جامد از مواد مرکب فیبر کربنی ساخته شده و بیشینه نیروی رانش آن به 1971 کیلونیوتن (kN) می‌رسد. این نهمین آزمایش زمینی موتور و آخرین مرحله از فاز تحقیق و توسعه آن محسوب می‌شود.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی با استناد به این گزارش پیش‌بینی کرده است که کره شمالی در آینده نزدیک به‌طور کامل توسعه موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی را که مجهز به این موتور خواهد بود، آغاز کند.

کیم جونگ‌اون پیش از سفر خود به پکن برای شرکت در مراسم هشتادمین سالگرد پیروزی چین در جنگ مقاومت در برابر ژاپن (اول سپتامبر)، از یک واحد تولید مواد شیمیایی بازدید کرده و در جریان فرآیند تولید مواد مرکب فیبر کربنی و همچنین وضعیت ساخت موتورهای پرقدرت موشکی قرار گرفته بود.
در آن زمان خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که موتورهای سوخت جامد جدید بر روی موشک‌های سری هواسانگ‌پاو-19 و نسل بعدی آن یعنی هواسانگ‌پاو-20 نصب خواهند شد.

کره شمالی آخرین بار در 31 اکتبر سال گذشته موشک قاره‌پیمای «هواسانگ-19» را آزمایش کرده بود و آن را نسخه نهایی موشک‌های قاره‌پیمای خود نامید. اما گزارش تازه KCNA نشان می‌دهد که کمتر از یک سال بعد، این کشور توسعه موشک‌های پیشرفته‌تر از نوع «هواسانگ-20» را آغاز کرده است.
همچنین، مؤسسه جامع تحقیقات مواد شیمیایی وابسته به اداره موشکی کره شمالی، برای نخستین بار در گزارش‌های رسانه‌های رسمی این کشور در تاریخ اول سپتامبر معرفی شد. دولت کره جنوبی حدس می‌زند که این مؤسسه در شهر هامهونگ، استان هامگیونگ جنوبی واقع شده باشد./تسنیم

کلمات کلیدی: کره شمالی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار